ΚΑΒΑΛΑ: 102 χρόνια από τη δολοφονία του Ζαπάτα, είμαστε ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ενάντια στα μέγα-πρότζεκτ του Θανάτου, στο Μεξικό και παντού!


Λεπτομέρειες Event


Παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3, ώρα 17:00

 

ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/4/2021

Από τα Βουνά του Νοτιοανατολικού Μεξικού
Από τις γυναίκες, άντρες τους τις άλλες, τα παιδιά και τ@ς ηλικωμέν@ς του Ζαπατιστικού Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης …

“Μας ενώνει η συνειδητοποίηση ότι αυτό που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε δεν είναι το να επιβάλλουμε το βλέμμα μας, τα βήματά μας, τις συντροφιές, τους δρόμους και τους προορισμούς μας, αλλά το να ακούσουμε και να κοιτάξουμε τον άλλον που, αν και διαφορετικός, έχει την ίδια λαχτάρα για ελευθερία και δικαιοσύνη”.

“Να καλέσουμε όσ@ μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και συμμετέχουν σε παρόμοιους αγώνες, όλους τους έντιμους ανθρώπους και όλ@ς τ@ς από κάτω που εξεγείρονται και αντιστέκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου να συμπορευτούν μαζί μας, να συνεισφέρουν, να στηρίξουν και να αποτελέσουν τους διαμορφωτές αυτών των δράσεων. Έτσι θα συνυπογράψουν και θα κάνουν δική τους αυτή τη Διακήρυξη ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ”.

 

* με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων αυτοπροστασίας.

* συλλέγουμε για τους πρόσφυγες της τοπικής δομής: όσοι θέλουν προσφέρουν και την σακούλα τον “προσφύγων” δηλαδή μια σακούλα με: αλεύρι, ηλιέλαιο, πατάτες, κρεμμύδια, μακαρόνια, σάλτσα, ευχαριστούμε!

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
http://anarxikoikavalas.squat.gr/