ΑΘΗΝΑ: παραλαβή επιτραπέζιου «Ζαπατίστικη Αυτονομία»


Λεπτομέρειες Event

  • Date:
  • Κατηγορίες:
  • Ετικέτες:

Φίλες, φίλοι, συντρόφισσες, σύντροφοι γεια σας!

Αν είστε στην ΑΘΗΝΑ και γύρω, ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (2-3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ), με χαρά σας προσκαλούμε στο διήμερο που διοργανώνουμε με αφορμή την παράδοση/παραλαβή των ζαπατιστικών επιτραπέζιων παιχνιδιών*.
Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί BAZAAR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, το οποίο σας καλούμε να στηρίξετε.

Όσ@ από σας έχετε παραγγείλει το ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ”, ήρθε η ώρα να το πάρετε στα χέρια σας! Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί την απόδειξη κατάθεσης!
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας και να σας πούμε ότι χάρη στη συνεισφορά όλων, ο ερχομός των Ζαπατίστας στην Ευρώπη μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα!

Στο πλαίσιο του bazaar θα βρείτε όμορφα αντικείμενα, αναμνηστικά και συλλεκτικά, μπλούζες**, βιβλία, αφίσες, κονκάρδες καθώς και μοναδικά, χειροποίητα είδη τέχνης, κοσμήματα κ.α..
Θα υπάρχουν επιπλέον διάφοροι τρόποι ενίσχυσης: λαχειοφόρος αγορά, συμμετοχή σε παιχνίδι, αλλά και κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.

Στο τέλος θα υπάρξει προβολή Ζαπατιστικής ταινίας/ντοκιμαντέρ και συζήτηση.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παραλαβή των παιχνιδιών, το bazaar και την προβολή είναι Το Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος.

-ΠΟΤΕ;
2-3 Οκτωβρίου 2021
Ώρες παραλαβής παιχνιδιών και bazaar οικονομικής ενίσχυσης: 15:00-19:00
Μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει προβολή ταινίας και συζήτηση.

-ΠΟΥ;
Το Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140, Αθήνα)

-ΠΩΣ;
Για να παραλάβεις το παιχνίδι σου ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου μόνο την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (δε χρειάζεται να την έχεις εκτυπώσει).

Για να παραλάβει το παιχνίδι ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ για λογαριασμό σου, θα χρειαστεί να μας στείλεις ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο του ατόμου που θα παραλάβει, κι εκείνο το άτομο θα πρέπει να έχει αντίγραφο του e-mail αυτού (ή screenshot) και της απόδειξης.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ προσφέροντας για το bazaar ή για τη λαχειοφόρο αγορά χειροποίητα αντικείμενα, είδη τέχνης και άλλα σχετικά, με χαρά μας θα τα διαθέσουμε στο σκοπό αυτό! Παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά.

Ενημερώνουμε τα άτομα που ζουν στην επαρχία ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες αποστολές. Προσπαθούμε να οργανώσουμε μαζικές αποστολές*** όπου αυτό είναι εφικτό, για τη μείωση του κόστους.

Θα πληροφορηθείτε σχετικά.

Αν έχετε κάποιο δικό σας άτομο στην Αθήνα και θέλετε να παραλάβει το παιχνίδι αντί για εσάς, δείτε πιο πάνω πώς γίνεται.

*Προσοχή: Στο κουτί περιέχονται οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ μόνο στα αγγλικά και στα ισπανικά.
Για να διαβάσετε ή να εκτυπώσετε τις οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο:
Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ ή https://viajezapatista.eu/wp-content/uploads/Griego.pdf

**Αν θέλετε να τυπώσουμε τα συλλεκτικά ζαπατιστικά σαλιγκάρια μας πάνω σε κάποιο μπλουζάκι, μαντήλι κτλ, μην ξεχάσετε να φέρετε!

***Αν μπορείτε να βοηθήσετε (π.χ. στο επόμενο διάστημα θα κάνετε διαδρομή από Αθήνα προς κάποια επαρχία), παρακαλούμε επικοινωνήστε.

************************************************************************

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για το Ταξίδι των Ζαπατίστας στην Ευρώπη μπορείτε να παρακολουθείτε όσα συμβαίνουν ΕΔΩ: https://viajezapatista.eu/el/

Άλλοι σχετικοί σύνδεσμοι: Το ελληνικό blog https://karavanizapatista.espivblogs.net/

Και η σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/karavanizapatista/

Για τη Γη και την Ελευθερία

Για τη ζωή,

Support Earth