«Καθρέφτες αντίστασης και εξέγερσης του Εθνικού Ιθαγενικού Κογκρέσου»

Από Tejiendo Organización Revolucionaria, μια μεξικανική οργάνωση που υποστηρίζει την οργάνωση και τον αγώνα των αυτοχθόνων λαών της χώρας μας, σας στέλνουμε μαχητικούς χαιρετισμούς.

Επικοινωνούμε μαζί σας για να μοιραστούμε το εκδοτικό σχέδιο «Καθρέφτες αντίστασης και εξέγερσης του Εθνικού Ιθαγενικού Κογκρέσου», ένα αλληλέγγυο και πληροφοριακό τεύχος στον οποίο παρουσιάζονται κάποιοι αγώνες που πραγματοποιούν, σε διάφορες περιοχές του Μεξικού, μερικοί από τους ιθαγενείς λαούς που οργανώνονται γύρω απ’ το Εθνικό Ιθαγενικό Κογκρέσο (CNI) και απ’ το νεοσχηματισμένο Ιθαγενικό Συμβούλιο Κυβέρνησης (CIG). Αυτοί οι αγώνες εκπροσωπούν τη σαφέστερη έκφραση της υπεράσπισης του εδάφους και για πολιτική, νομική και πολιτιστική ανασυγκρότηση των αυτοχθόνων λαών.

 

Αυτό το τεύχος κατευθύνεται προς τους συντρόφους της διεθνούς αλληλεγγύης, τους ακτιβιστές και τις αλληλέγγυες οργανώσεις, αλλά και προς τους ερευνητές, φοιτητές και άτομα που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον αγώνα που ξεκινούν οι ιθαγενείς λαοί εναντίον της κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής βαρβαρότητας, την οποία διαπράττει ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός στο Μεξικό. Δηλαδή, αυτό το τεύχος απευθύνεται στον καθένα και στην καθεμία που, στο συγκεκριμένο της/του πλαίσιο, αντικατοπτρίζεται στον αγώνα κατά του καπιταλισμού και του νεοφιλελευθερισμού, και υπέρ της υπεράσπισης της ανθρωπότητας.

Η πώληση αυτού του τεύχους αποσκοπεί στην παροχή οικονομικής υποστήριξης στο CNI-CIG και στην έκθεση του συγκεκριμένου πανοράματος ορισμένων από τις οργανωτικές διαδικασίες κατά του καπιταλισμού.

Το κείμενο αυτό βρίσκεται στα ισπανικά, αγγλικά και ελληνικά και είναι διαθέσιμο για την αγορά του στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://edicionestor.com/tienda/ols/products/griego