ΚΥΠΡΟΣ (Λευκωσία): Αποστρατιωτικοποιήστε τη Μεσόγειο


Λεπτομέρειες Event


Ακολουθώντας την παράδοση που έχουμε χτίσει τα τελευταία 10+ χρόνια με τους αγώνες μας για την αποστρατιωτικοποίηση της Λευκωσίας και της Κύπρου, σας καλούμε σε αυτή τη συνάντηση πέρα από διαχωρισμούς γης και θάλασσας για να γιορτάσουμε την ειρήνη, τη συνεργασία και την οικολογία στην Ανατολική Μεσόγειο. Καθώς τα καθεστώτα στρατιωτικοποίησης βαθαίνουν τον έλεγχό τους πάνω στις ζωές μας, τις φιλίες μας και το φυσικό μας περιβάλλον, επιμένουμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε το κοινό μας έδαφος ενάντια στον διχασμό και ενάντια στην Καπιταλιστική Λερναία Ύδρα.
Το Σάββατο στις 7.30, στο «Σπίτι για τη Συνεργασία» (Home for Cooperation), οι Bandista, το αγαπημένο μας αντιμιλιταριστικό συγκρότημα από την Τουρκία και μακροχρόνιος σύμμαχος των αγώνων μας στο νησί, θα μας συνοδεύσουν σε αυτήν την ιστορική συγκέντρωση, αυτή τη γιορτή ειρήνης, στην οποία θα φιλοξενήσουμε την αντιπροσωπεία των συντρόφων Ζαπατίστας στο πλαίσιο του Ταξιδιού για τη Ζωή (Travesia por la Vida) στην Κύπρο.

Ελάτε επίσης για να δείτε την έκθεση φωτογραφίας για το αντιμιλιταριστικό κίνημα στην Κύπρο.

Όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας των Ζαπατίστας στην Κύπρο είναι χωρίς αλκοόλ, ακολουθώντας τις αρχές των κοινοτήτων των Ζαπατίστας στην Τσιάπας του Μεξικού. Ζητάμε από όσες/ους συμμετάσχουν να το σεβαστούν αυτό. Θα υπάρχουν μη αλκοολούχα ποτά και vegan κουζίνα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid και για την ασφάλεια όλων, οι θέσεις για την εκδήλωση είναι περιορισμένες και θα πρέπει να γίνει κράτηση στο ramonacy@espiv.net

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολυκοινοτικό Συντονισμό για το ταξίδι των Ζαπατίστας στην Κύπρο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Home for Cooperation και το Home Cafe που θα μας φιλοξενήσουν.